15/20

Har ni sett Alexander White och AG properties "nya" satsning 15/20 på Kungshomen? De renoverar husen på Inedalsgatan 15 samt Kronobergsgatan 20 till att bli bostadsrätter i form av ettor (och ettor med sovalkov). 
 
Jag har haft lite koll på hemsidan och tidigare har de bara haft informativ text men så idag släppte de äntligen lite bilder och planlösningar! De kommer alltså sälja fem olika typer av lägenheter med lite olika planlösningar och - roligast av allt - så kommer det att finnas något de kallar för "second livingroom".
Second livingroom är ett större vardagsrum som är tänkt att man ska använda om man får besök och inte får plats i lägenheten. Förhoppningsvis blir det även ett ställe att hänga på om man inte vill sitta ensam i lägenheten också, jag tror att det blir en superhit! (Det är en himla tjusig kåk de tagit sig an dessutom).
 
De börjar säljas i februari och inflytt beräknas till någon gång i höst.
 
Bilder från projektet nedan:
Second livingroom
 
 
 
Bilder från en visningslägenhet
 
Visst blir det fint?
 
Allmänt, Till salu | |
#1 - - Clara:

coolt koncept det där med second livingroom, känns inte så Svenskt och kan nog bli något fler följer efter på kan man ju hoppas :D

Svar: Jag tänkte precis som du att det känns väldigt osvenskt, vi som ska vara så reserverade.. Men jag tycker det är dags att vi blir lite mer sociala och på detta vis behöver man ju inte ens lämna ytterdörren! Perfekt ju :DÅterstår bara att se om det blir en hit! Kram
species.blogg.se

Upp